Këngëtari Flori Mumajesi po vazhdon të jetë në hap me trendet dhe muzikën, pëderisa
projektet e tij po arrijnë çdo herë të marrin vëmendejn e publikut.

Kënga ‘Nallane’ ishte një duet mes Florit dhe DJ Vickyt produkt i cili u lansua në maj të vitit 2015, dhe u prit mjaft mirë duke zgjuar edhe polemika se kujt iu është kushtuar ajo.

Disa ditë më parë u raportua një ngjashmëri në mes këngës “Nallane” dhe asaj “Six Fett Under’ nga ‘The Weekend”.

Ky ndoshta ishte edhe një shkas që Flori ta mendoj që ta sjell versionin ‘Nallane 2’ pikërisht me Dj Vickyn.

Sidoqoftë ai ka pralajmëruar se projekti është tashmë gati dhe se për çdo vonesë të tij fajtori do të jetë Vicky.

15538322_234430620323333_7827652040980430848_n