Analisti politik, Sulemajn Rushit në emisionin Click Plus të televizionit 21 Maqedoni, për takimin e iniciuar nga lideri i BDI, Ali Ahmeti ka theksuar se tani shqiptarët duhet të ulen dhe të bisedojnë dhe të të punojnë në të mirën e shqiptarëve dhe se i gjithë blloku shqiptar, duhet të hartojnë një dokument kombëtarë, njofton TetovaSot

“Tani është momenti që të gjitha partitë politike shqiptare, duhet që të hartojnë dokument kombëtarë dhe i cili do të përkrahet nga gjithë blloku shqiptar”, theksoi Rushiti.