Ish Ministri i Arsimit Sulejman Rushiti, në një postim në profilin e tij në fejsbuk ka reaguar ndaj  atyre  që për çdo ditë  na  e nënçmojnë intelegjencën, duke aluduar në argatët partiak të kamufluar si analistë politik  që me praninë e tyre vazhdimisht proklamojnë “shqetësimin e tyre” se përçahet vota shqiptare!

Ja edhe postimi i plotë i z. RUSHITI:

Nuk mund të rri pa reaguar ndaj këtyre që na e nënçmojnë intelegjencën duke u “shqetësuar” se përçahet vota shqiptare! 15 vjet e kanë krejt kapitalin e votës dhe jo vetëm, në duar. E dhanë falas ndërsa tani derdhin lot krokodili. Nëse u dhimbset vota shqitare, tërhiquni nga skena politike, arsye ka plot!

img_20161027_160539