Facebook’ ka aktivizuar kontrollin e tij të sigurisë për të lejuar njerëzit të dinë nëse janë të sigurt.

Rjeti më i madh social në botë ka ndihmuar kështu qytetarët e Londrës për të njoftuar të afërmit e tyre nëse janë në gjendje të mirë, si dhe për të konfirmuar vendodhjen e tyre.

Image