Banorja tridhjetë e katër vjeçare nga fshati Zhelinë e Tetovës, mbrëmë (02-tetor) në orën 01:30 në SPB-Tetovë ka raportuar se rreth orës 19:30 në shtëpinë e tyre familjare, ajo dhe djali i tyre mitur kanë qenë të sulmuar fizikisht burri i saj, gjegjësishtë babai V.Z. (39) nga i njëjti fshat. Çështja është duke u pastruar dhe dokumentuar.TS