Drejtorët e Fondit të Sigurimit Shëndetësor të Maqedonisë,  Orhan Ramadani dhe Sasho Stefanovski së bashku me shërbimet profesionale do të realizojnë takim me kryetaren e Odës Farmaceutike të Maqedonisë, Bistra Angelovska dhe shërbimet profesionale të odës.

Në takim, informojnë nga FSSHM, do të diskutohen projektet e reja të Fondit lidhur me farmacinë, si dhe situatën aktuale.