Tani në shitje syzet Spectacle

Snapchat është i gatshëm të shesë syzat Spectacles

Rrjeti social Snapchat, i cili në shtator i zbuloi syzet e reja të quajtura Spectacles, me vendosjen e të cilave mund të xhironi, tani është i gatshëm t’i shesë.

Syzat Spectacles mund të bëjnë snape dhe mundësojnë shpërndarjen e storieve pa pasur nevojë për telefon.

Procedura me të cilën mundësohet xhirimi me anë të këtyre syzeve është shumë e thjeshtë, vetëm i vendosni dhe e shtypni një pullë e cila ju mundëson të xhironi, të cilën pastaj mund ta shpërndani me të gjithë shokët tuaj, pa pasur nevojë për telefon.

Mësohet se çmimi i syzeve do të jetë 130 dollarë.