Në emër të Aleancës për Shqiptarët, i bëjmë thirrje çdo individi mbi 18 vjeç, që t’i bashkohet Kauzës tonë të madhe, Kauzës për Një Jetë të Re.

Ne kemi nevojë më shumë se kurrë për njëri-tjetrin, pasi është e vetmja mënyrë që të mund të lëvizim akrepat e ndryshkur të kësaj ore të rrezikshme qeveritare!

Anëtarësimet kanë filluar dhe mbarojnë në 15 Shkurt. Numri i të regjistruarve është aq i madh sa lehtësisht kuptohet revolta e tyre ndaj pushtetit!