“Arben, ti kur ishe pjesë e BDI-së thoje se Gjuha Shqipe është zyrtare e tani na thu se nuk është”- i tha Labënishtit, Arben Taravari në debatin e sotëm në ClickPlus.

Taravari githashtu i kujtoi Labënishtit se ata nuk mund të flasin për moral, pasi gjatë kohës që bënin biseda rreth bashkëpunimit opozitar, fshehurazi kanë nënshkruar marrëveshje me PDSH-në, për ta shkatërruar Aleancën dhe Lëvizjen për Reforma./fol.mk

©fol.mk