Tayna vetizolohet në Prizren, ky do të jetë aktiviteti i saj gjatë kësaj periudhe

Sapo është kthyer në Kosovë, Tayna shkoi tek familja e saj në Prizren.

Reperja, gjatë kësaj periudhe ka vendosur të izolohet në shtëpi, ndërsa preferon të lexojë.

“Koha për të qëndruar në shtëpi (më në fund pak pushim) dhe të lexojë gjithë librat e ri”, ka shkruar ajo.

Për ndryshe, reperja ditë më parë ka qëndruar në Amerikë, ku kishte planifikuar të mbajë disa koncerte.

Së fundi, menaxheri i Taynës, Rinor Hykolli dhe Robert Berisha janë mbyllur në karantinë në qendrën e studentëve në Prishtinë, pas kthimit nga Stambolli,

Për lajmi.net, Hykolli tha se Tayna është kthyer një ditë më parë në Kosovë, ndërsa vendimi për dërgimin e atyre që udhëtojnë këto ditë në Kosovë, ka hyrë në fuqi sot.