Burgu më i ri në Maqedoni në fshatin Kshanje, rreth 12 kilometra larg Kumanovës, nuk ka as nxemje për mbi 170 të burgosur, as ujë. Më shumë se 48 orë nuk ju është lëshuar nxemja dhe ata për televizionin Telma janë ankuar se po ngrijnë dhe se askush nuk ju është përgjigjur thirrjes së tyre për ndihm./lajmpress.com