Të shtunën dhe të dielën ora policore do të vendoset nga ora 16!

Sot qeveria mori masa për ndalimin e lëvizjes së qytetarëve gjatë periudhës së fundjavës, transmeton Gazeta Lajm.
“Ndalohet lëvizja e qytetarëve ditën e Shtunë dhe të Diel prej orës 16.00 deri ora 05.00 me përforcim të prezencës policore me qëllim të ndalimit të grupimit të banorëve në grupe me të mëdha se 5 persona. Vazhdojnë përjashtimet e deri tanishme”, thuhet në vendimin e Qeverisë.

SHPËRNDAJE