Përpara një muaji Maqedonia zgjodhi parlamentin e ri, megjithatë akoma është larg për njohjen e një qeverie te re. Zgjedhjet në fakt duheshin ti japin fund krizës politike që po zgjat prej dy vjetësh, shkruan faqja e televizionit shtetëror austriak orf.at.

Dy taboret më të mëdha politike, nacionalistët e Nikola Gruevskit dhe social-demokratët – kanë numër të deputetëve thuajse të njëjta. Peshorja do anojë andej ku do shkojnë partitë shqiptare./botasot.info