Qendrat Sizmologjike ka regjistruar një tërmet në territorin e Ohrit me maknitugë prej 3,2 balle sipas shklallës së Rihterit.

Epiqendra ishte në Ohër në latgësi prej 6 km nha Koseli dhe është regjistruar në ora 00 e 09 minuta.

Dridhje të tjera në këto 24 orë nuk janë regjistruar.