Tetovarët nuk i besojnë më Teuta Arifit, bojkotohet debati publik

Sot komuna e Tetovës pati takim me qytetarët për shpalosjen e projektit për buxhetin e vitit 2020 nga fotografitë që shihen shifet qartë se Teuta Arifi pati një anashkalim total nga ana e tetovarëve sepse qytetaret më nuk iu besojnë gënjeshtrave të sajë.

Në këto fotografi shifet një numër shum i vogël i të pranishmëve ku një pjesë janë gazetarë,këshilltarë komunal dhe antar të organizatave joqeveritare,që kan shkuar për të kryer obligimet e tyre kritike ndaj udhëheqësisë momentale, ajo qe bije në sy është se Teuta Arifi është anashkaluar totalisht nga të punsuarit e komunës dhe të partisë së saj që po shkonë drejt humnerës!

Dhe më interesante është fakti se përkundër asaj që bëri ftesë të hapur për këtë takim vet ajo nuk mori pjesë në këtë takim!