Rezultatet e deritashme për Komunën e Tetovës tregojnë për një epërsi të kandidates së BDI-së Teuta Arifit ndaj Bilall Kasamit të Lëvizjes Besa

Teuta Arifi ka fituar 11 084 vota, ndërsa Bilall Kasami nga Lëvizja Besa ka grumbulluar 10 393 vota, ndërsa Vullnet Murseli 6136 vota dhe Sadi Bexheti 3030 vota.