Adnan Ismaili i shkruan organizatës Turke TIKA: “Na dërgoni para në ballkan të realizojmë disa projekte sa jemi akoma jashtë Bashkimit Europian, se pasi të bëhemi pjesë e Bashkimit Europian do ta kemi shumë vështir të marim para nga ju” Këta të lëvizjes xhon turke që po manipulojnë me fjalën Besë, edhe sot vetëm një ditë para zgjedhjeve në një intervistë për gazetën Zëri, paskan tentuar të gënjejnë dhe mashtrojnë popullin. Nga frika që janë demaskuar aq shumë, duke tentuar të fshihen dhe të mashtrojnë opinionin paskën trilluar një numër të madh gënjeshtrash. Në pyetjen direkte të gazetës Zëri se a keni lidhje me organizatën TIKA, Zeqirija Ibrahimi qenka përgjigjur se “jo nuk kemi asnjë lidhje”. Ne nuk kemi asgjë kundër organizatës Turke TIKA, por unë ju them me plotë bindje se këta që po manipulojnë me fjalën Besë janë gënjeshtar. Ja letra të cilën themeluesi i Besës ja ka derguar organizatës turke TIKA.

tikatika2