Nga fshati Hotël, kane njoftuar se eshte demoluar shtabi i BDI-se ne fshatin Hotel. Edhe pse zyrtarisht akoma nuk dihen motivet, jo zyrtarisht merret vesh se ka qene pakenaqesia ndaj BDI-se, arsyeja kryesore per nje veprim te tille. Ky rast, sic behet e ditur eshte paraqitur ne polici dhe nderkohe po ndermerren masat e nevojshme ligjore.

Te rikujtojme se dite me pare edhe ne fshatin Sllupcan eshte demoluar shtabi zgjedhor i BDI-se, kurse ne Kumanove jane grisur bilbordet e bartesite te Listes se BDI-se ne Njesine zgjedhore numer 2, si dhe ka patur me shume grafite antiBDI neper qytet,raporton gazeta,,Lajm,,.