Organizata e ushtarëve rezervë në Maqedoni (OURM) nga Kriva Pallanka dje ka organizuar tribunë me temë “15 vjet nga konflikti i armatosur i 2001 në Maqedoni”, përcjell Telegrafi transmeton FOL.

 Kjo tribunë është mbajtur në sallën e madhe të mbledhjeve në Komunën e Kriva Pallankës, ku prezent ishte kryetari i organizimit komunal nga Kriva Pallanka, Vllatko Mitovski, kryetari i OURM-së Gjorgji Milovski dhe Velin Stojanovski, kolonel i pensionuar nga Kriva Pallanka. Kjo tribunë për herë të parë është organizuar në shtet, si pjesë e programit vjetorë të OURM-së që do të mbahet në më shumë shtete.