Si çdo herë punon në qetësi dhe i zë adhuruesit e saj në befasi me projekte e këngë të ndryshme, por Tuna në festivalin ‘Kënga Magjike’ këtë pak kush e ka menduar.

Këngëtarja sapo ka postuar një fotografi në instagram duke bërë të ditur se pas pak do ta prezantoj këngën e saj konkuruse tek emisoni i prezatuesit të festivalit Ardit Gjebrea. Kënga ka vulën e ‘Threedots Production’ ku ajo këtë e zbuloi javë më parë duke publikuar një fotografi të Flori Mumajesit në studio.

Emisoni ‘ Prive’ javën e kaluar na bëri të ditur që këngëtarja do të marr pjesë në festivalin Kënga Magjike me një baladë që quhet ‘Brenda trupit tim ti je’ të cilën na bëri të ditur pak më parë Tuna.

Pasi që ishte e komentuar për jetën private e për një shtatzëni duket se me këtë titull të këngës vetëm sa do ndez zjarrrin dhe më shumë.

tunaa