Ditë më parë Tuna solli në jetë fëmijën e parë, që ishte i gjinisë mashkullore.

Tuna dhe Patrisi e pagëzuan djalin me emrin Tian dhe u shprehën shumë entuziastë për të bërit prindër për herë të parë.

Ditët e para pas lindjes, Tuna nuk ishte shumë aktive ndërsa këto ditë është aktivizuar shumë.

Dje publikoi të dhënat e foshnjës, ndërsa sot Tuna ka publikuar një foto të ëmbël në të cilën shihen këmbët e Tianit të vogël.