U LIRUA QYTETARI I NDERIT TË TETOVËS !

Pa egzagjerime por në shenjë rrespekti dhe protokolli, sot duhet Kryetarja e komunës së Tetovës Teuta Arifi me një konferencë shtypi ta falemenderojë triumfin e drejtësisë në Francë të shpërfaqur në verdikt gjykate për lirimin e QYTETARIT TË NDERIT TË TETOVËS z. RAMUSH HARADINAJ !

( Q. Aliu )