“Unë jam i martum, s’bon mu martu dy herë”, Robert Berisha hedh ‘bombën’!

Këngëtari i mirënjohur Robert Berisha ka vendosur edhe më tutje shumë pikëpyetje rreth jetës se tij private.

E tha vetë që u nda nga Nora, por që tani nuk ka plane për një martesë tjetër, kjo pasi siç thotë ai “Unë jam i martuar, nuk bën të martohem edhe një herëtjetër”, përcjell “Zëri.info”.

Në emisionin ‘Mirage’, Robert Berisha duket se po e shton ende më shumë kurreshtjen e fansave të tij dhe të Norës.

U ndanë ata apo jo?

Degjoni çfarë thotë Roberti në sekondat e fundit të intervistës!