Ndoshta jeni në një lidhje qe një javë, një muaj apo disa muaj dhe me siguri keni filluar të dyshoni nëse partneri ju do me të vërtet.

Kjo padyshim se është dilemë e kamotshme, por që shumë lehtë mund të zgjidhet.

Disa ekspertë dhe terapistë të lidhjeve kanë përpiluar një listë me gjërat të cilat meshkujt i bëjnë kur janë vërtet të dashuruar.

Pra, nëse mashkulli juaj i ka shenjat e mëposhtme, atëherë keni parasysh se ai ju dashuron vërtet:

Ju respekton

Nëse një mashkull nuk e respekton gruan me të cilën është – nëse e shikon atë si objekt për t’i përmbushur fantazitë e veta, etj. – ai nuk e dashuron atë. Ai mund të ketë epsh për të – por nuk e dashuron atë.

Kur një mashkull vërtet e adhuron parteren e vet, ai e trajton atë me respektin maksimal të mundshëm dhe i vlerësn ndjenjat, pikëpamjet dhe idetë e saj.

I mban mend gjërat e rëndësishme

Kur një mashkull është në dashuri, gjërat e rëndësishme rreth partneres së tij asnjëherë nuk largohen nga memoria e tij. Ai mban mend çfarë kafe e pini, çfarë ju pëlqen dhe cila është kënga juaj e preferuar.

Përpiqet të bëhet person më i mirë

Dashuria ka fuqinë t’i bëjë edhe djemtë më të “devijuar” ta mbledhin veten dhe të ndryshojnë. Me fjalë të tjera, kur një mashkull është në dashuri, ai vërtet dëshiron të bëhet person më i mirë, pasi e din që partnerja e vet e meriton atë gjë. /Telegrafi/