Pas pauzës për fundjavë, sot pasdite do të vazhdojnë protestat e protestuevs të dhunshëm që janë vetëemëruar si ”Për Maqedoni të përbashkët”, transmeton FOL.

Edhe pse për një pjesë të protestuesve janë lëshuar padi dhe flet-arreste nga MPB-ja dhe Prokuroria Themelore Publike, ata edhe sot do të vazhdojnë me protesta nga ora 17 ku do të kërkojnë pengimin e, siç thonë ata, platformën e Tiranës dhe për dygjuhësinë në vend.