Ylli i muzikës rome Esma Redzepova ka ndërruar jetë,këngëtarja ndërroi jetë pas një sëmundje të rëndë, shkruan lajmi.net

Këngëtarja në vitin 2013 është zgjedhur si Mbretëresha e muzikës rome në nivel botëror dhe gjatë jetës së saj është përkujdesur për 47 fëmijë dhe ka mbajtur shumë koncerte humanitare.

Së fundmi ajo ka bashkëpunuar edhe me një këngëtare shqiptare.

Fjala është për Jehona Sopin me të cilën kishte duetin e suksesshëm “Caje