Pas tubimit të BDI  ku ardhja e funskionarëve dhe liderit të BDI Ali Ahmetit u bë me ndihmën e forcave të mëdha policore ka reaguar edhe vëllau  i komandant Shqiponjës i cili në profilin e tij në facebook ka shkruar :

Kumanovë djep i Lirisë, Kumanovë vend i Lavdisë, Kumanovë qytet i Trimërisë sot të shkeli këmba e tradhëtisë me forca të policisë, sot duke berr presione ndaj Kumanovarëve me anë të policisë duke i marr në informacione djemtë tanë dëshmon se ktu donin të bënin një skenar në mes Shqiptarëve të Kumanovës, por jam i bindur thell se sot ne me heshtje i kemi treguar gjithë popullit Shqiptar se dojm Lirinë dhe se ajo Liri shumë shpejt do të vjen.11.12.2016.

Zoti i bekoftë Shqiptarët.

kuu