Vetëm një Albin nuk mund ti sfidojë, duhen më shumë se 61 ALBINA që KOSOVA të jetë vërtetë e LIRË

Nga Qenan Aliu

KOSOVA është çliruar por nuk është e lirë. Ajo akoma është e kapur nga KLANET e matricës së kaluar. Vetëm një Albin nuk mund ti sfidojë,duhen më shumë se 61 ALBINA që KOSOVA të jetë vërtetë e LIRË . Askush nuk i ka cënuar e as që mund ta prishë partneritetin edhe miqësinë e shqiptarëve dhe Kosovës me SHBA-të. Kjo është vetëm alibi e insinuatë. Madje cili do ministër nuk mund të jetë ekuivalent me Kosovën. Shtypjet nga klani brenda një partie vetëm për shkarkimin e një ministri nuk mund të justifikohet me insinuat për gjoja prishjen e rraporteve me aleatin më të madh Shba-të.Aq më tepër kur ai shkarkim plotësohet nga po i njëjti subjekt si partner koalicioni. Kryeminstri është kryeministër, nuk ka tepruar gjë mbase edhe mund të gabojë .Demokracia ka të bëjë edhe me numrat, andaj edhe MOCIONI I votëbesimit mund ta rëzojë cilën do qeveri, por ,në politikë ndodh që i rëzuari me dinjitet të ringritet më i fuqishëm ! (q/a)

SHPËRNDAJE