Udhëheqësi i të ashtuquajturit Grupit të Zjarrit, Izet Mexhiti ka paralajmëruar për tubimin partiak të rradhës, që do t’a zhvillojë në qytetin e Kërcovës.

Ende nuk dihet, nese këtij tubimi do t’i bashkangjitet edhe kryetari i komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari, i cili para pak kohe në një paraqitje publike kishte deklaruar se Izet Mexhitin e ka shok prej 20 vitesh dhe se prej tij vetëm vdekja do t’a kishte ndarë.
Në vazhdim deklarata e Fatmir Deharit që flet për miqësinë e tij me Izet Mexhiti, si dhe njoftimi për takimin e rradhës ne Kërçovë:

”Të nderuar, Ju njoftojmë se ditën e hënë (30 janar), në ora 18.30 do të jemi bashkë në Kërçovë, për të realizuar takimin e rradhës me strukturat dhe qytetarët e Kërçovës.
Takimi do të realizohet tek Restoranti Arabella’‘ – shkruan Izet Mexhiti.