Nëntori cilësohet të jetë nëntor i festave dhe si i tillë këngëtaret i gjen në bashkëpunime të shumta dhe më këngë që vështir të harrohen.

Të shumtë janë artistet shqiptar që i dedikuan këngë pavarësisë së shtetit shqiptar, pikërisht 28 nëntorit dhe i kënduan flamurit të bukur kuq e zi.

Ne ju sjellë një përmbledhje këngësh që jehojnë në këtë ditë feste

)