Vjen porosia e fuqishme e Feta Halimit: “Biri im, me vdekë po, me u dorëzu kurrë jo”

Para se te futemi ne gjykat me thave djali ime të jesh i perg6aditur për gjithçka, jemi të pastër si loti mirëpo këta besë nuk kanë. Pasi filloi gjykimi gjygjtarja filloi te flas per ti edhe vete ajo tha se Fetau shihet ne kamera duke i ndihmuar Deputeteve dhe me pastaj se si e shpeton deputetin Ziadin Sela qe sot ai eshte gjalle dhe ka deshmuar per kete , pa asnjë fakt dhe asnjë argument(të gjitha telefonatat dhe radiolidhjet te pastërta)por e vetmja gje eshte se Fetau si paska ndal Deputetet e vmro-s ( gjë qe nuk ja lejon kushtetuta te prek deputet pa urdher te lart)deputet te cilet hapen dyert e Kuvendit dhe sote pikerisht ata jane ne Liri . Turpi spaska fund ,,, por është fakt se une jam shqiptar dhe e kam emrin Feta per ate duhet te denohem .
#ZIVOT ZA SITE …edhe ne besuam në këtë para se të vinit në pushtet, por kjo mbeti vetem fjal si duket dhe lojerat e juaja s’kan fund.
‘OVA NE E PRAVDA’
Kërkuam drejtësi dhe vetëm drejtësi jo mëshirë!!!Para se te futemi ne gjykat me thave djali ime të jesh i perg6aditur për gjithçka, jemi të pastër si loti mirëpo këta besë nuk kanë. Pasi filloi gjykimi gjygjtarja filloi te flas per ti edhe vete ajo tha se Fetau shihet ne kamera duke i ndihmuar Deputeteve dhe me pastaj se si e shpeton deputetin Ziadin Sela qe sot ai eshte gjalle dhe ka deshmuar per kete , pa asnjë fakt dhe asnjë argument(të gjitha telefonatat dhe radiolidhjet te pastërta)por e vetmja gje eshte se Fetau si paska ndal Deputetet e vmro-s ( gjë qe nuk ja lejon kushtetuta te prek deputet pa urdher te lart)deputet te cilet hapen dyert e Kuvendit dhe sote pikerisht ata jane ne Liri . Turpi spaska fund ,,, por është fakt se une jam shqiptar dhe e kam emrin Feta per ate duhet te denohem .
#ZIVOT ZA SITE …edhe ne besuam në këtë para se të vinit në pushtet, por kjo mbeti vetem fjal si duket dhe lojerat e juaja s’kan fund.
‘OVA NE E PRAVDA’
Kërkuam drejtësi dhe vetëm drejtësi jo mëshirë!!

SHPËRNDAJE