Pas zhvillimit të fjalimeve në seancën e Kuvendit të Kosovës, deputetët kanë votuar për mocionin e rrëzimit të Qeverisë “Mustafa”.

Me 78 vota pro, 34 kundër dhe tri abstenime është arritur edhe rrëzimi i kësaj Qeverie.

Ndërsa i menjëhershëm ka qenë reagimi i ministrit të Punës dhe Mirëqenies Sociale, njëherësh këshilltarit të kryeministri Isa Mustafa, Arban Abrashi.

Në rrjetin social Facebook, Abrashi ka shkruar: Përhajr zgjedhjet.

 l