VMRO dhe LSDM përplasen për pasaportat e falsifikuara

VMRO-DPMNE ka publikuar dokumente të reja me të cilat pretendon se pasaporta të Maqedonisë së Veriut u janë dhënë edhe narko bosëve nga Shqipëria. Sipas kësaj partie, me pasaportë është pajisur edhe një i akuzuar për vrasje. Nga kjo parti kanë kritikuar pushtetin se po kapen vetëm peshqit e vegjël.

“MPB me procedurë të rregullt më 17 korrik 2019 i ka dhënë pasaportë maqedonase me numër C1265083 shefit të narko klanit nga Shqipëria, Florian Musaj, me identitet të rrejshëm. Kjo është ajo pasaportë.”,- theksoi Aleksandar Nikollovski nga VMRO-DPMNE.

Por, nga LSDM kanë ftuar prokurorinë të hetojë tentimet e Hristian Mickovskit për të sabotuar aksionin policor dhe cenimin e hetimeve lidhur me këtë rast.