“I bëjmë thirrje Ministrisë së Punëve të Brendshme, që urgjentisht të zbulojë kryerësit dhe porositësit e kësaj dhune, dhe t’i nxjerë para drejtësisë. Vonimi nga ana e institucioneve përgjegjëse për këtë çështje, do të krijojë atmosferë që këto kriminelë t’i zgjidh rruga dhe vetë qytetarët”, thuhet në njoftimin e VMRO-DPMNE-së.