Partia e ish kryeministrit Nikolla Gruevski, VMRO-DPMNE sot përmes një komunikate me shkrim kanë theksuar se qytetarët në zgjedhjet e 11 dhjetorit i thanë JO koalicionimit me LSDM-në dhe kriminalitetin e tyre, transmeton Zhurnal.

“Përgjegjësi për kriminalitetin do të ketë, dhe më pas do vijoj edhe dënimi për këtë. Nuk do ju ndihmoj as Katica Janeva as PSP”, thuhet mes tjerash në kumtesën e VMRO-së.

Nga kjo parti thonë se çdoher kur LSDM ka qenë në pushtet apo në ndonjë pozicion shtetërorë, e njejta i ka shkatërruar ato institucione