“VMRO-DPMNE me materiale kompromituaese po bën bashkëpunëtorë funksionarë të BDI-së”

Shkruan Xhevdet Hajredini
Në një informatë të ndonjë shërbimi të VMRO-s,e botuar në portalin DOKAZ.mk, mes tjerash, thuhet:

“Të gjiithë funksionarët e BDI-s për të cilët kemi materiale me përmbajtje kompromituese I kontaktojmë, ju premtojmë mbështetje dhe ju japim detyra gradualishtë të bëhen bashkpuntorë tanë”.