VMRO-DPMNE përgadit ndryshime kadrovike në parti

VMRO-DPMNE po përgaditet për ndryshime kadrovike në eshalonin e dytë dhe të tretë, këtë e ka kumtuar kryetari i partisë Nikolla Gruevksi në intervistën e tij të fundit.

Në qoftë se formon koalicion dhe qeveri, Gruevski ka bërë të ditur se do të bëjë ndryshime të kuadrove në parti.