VMRO-DPMNE përmes një komunikate ka pyetur se kush ka kërcënuar ambasadorët, pasi KE sot porositi se fuqishëm dënon çdo retorikë nxitëse dhe të rrezikshme, si dhe targetimin e përfaqësuesve të bashkësisë ndërkombëtare në Shkup.

Sipas KE-së, kjo retorikë e çon vendin shumë më larg rrugës euroatlantike, transmeton Aktuale.mk.