Pas vendimit të gjykatës administrative për rivotim në një vendvotim në Tearcë, Nikolla Todorov nga VMRO në konferencën për shtyp ka deklaruar se partia e tyre ka vendosur që mos merr pjesë në rivotim.

Ai ka akuzuar se po bëhen skenare për vjedhje të fitores dhe atë do e bëjnë që të jenë më të fortë dhe më të bashkuar duke mbrojtur kështu demokracinë në anën e të cilëve ka qenë populli./zhurnal.mk