Sot qytetarët e Maqedonisë i janë drejtuar kutivevotimit për zgjedhjet e parakohshme parlamentare.

Në kuadër të këtyre zgjedhjeve, kjo vajzë e vogël ka zgjedhur një mënyrë mjaft interesante për të ndërgjegjësuar qytetarëtmaqedonas përpara se t’i drejtohen kutivevotimit.

“Mos e shit voton TE LUTEM

Per hatrin tonë!”, shkruan vogëlushja në një ankartë të cilën e mban në dorë.
Kujtojmë se procesi i votimit ka nisur në orën 7:00 dhe pritet të përfundojë në orën17:00, ndërsa diaspora dhe personat e sëmurë kanë votuar një ditë më parë. /albeu.com/

262900