Vuçiç në Shqipëri/ Organizohen protesta masive

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç, dhe Kryeministri i Greqisë, Alexis Tsipras, pritet të marrin pjesë në samitin Ballkanik që do të mbahet në Tiranë, në datat 7-8 mars.

Vizita e Vuçiç në Tiranë zhvillohet në një kohë kur ka nisur një debat mbi ndryshimin e kufijve mes Kosovës dhe Serbisë, referuar një plani që parashikon shkëmbimin e territoreve. Kjo ide në Shqipëri është përkrahur nga Kryeministri Edi Rama, ndërsa në Kosovë nga Presidenti Hashim Thacci.

Një thirrje mbarë Kombëtare po bëhet që populli shqiptarë të bashkohet në përkrahje të të t ëburgosurve të grupit të Kumanovës, që ndodhen nëpër burgjet Sllave.

Grupet e kumanovës kërkojnë drejtësi për çlirimtarët e UÇK-së.

Postime të aktivistëve të ndryshëm

LAJMERIM MBARE KOMBIT. Thirrje mbarë kombit dhe popullit shqiptar Thirrej ju behet mbar popullit për protest me 7 mars për lirimin e Luftarve të UÇK-SË Me 7 Mars Në TIRAN te sheshi Skenderbeuj Ne përkrahje të të burgosve të grupit kumanovës që janë nëpër burgjet sllavo Maqedone Çlirmtarët tanë djemt e Ushtrisë Çlirmtare Kombtare të UÇK-së ju bëjm thirre gjith Popullit Shqiptar që të VëLLAZERISHT në protestë Organizatoret dhe individ dhe familjartë te grupit kumanoves kan caktuar për ket tubim Dhe pregaditur kërkesat e tyre në detajë,që sylshve të politikes tonë dhe atyre sllavë djem tan qe vuajen 4 vite në burgjet sllave dhe që janë dënuar me dënime kapitale!! kater vite nukë ka Nderkombtar dhe nuke është formuar komisjon për grupin kumanova. DREJTSI Për Çlirmtaret tanë Ju bejm thirre gjith popullit pa dallim etnije feje partije etj ti bashkohen tubimit të datës 7 mars.Ne e kuptojm dinamikën e zhvillimeve politike por per këtë rast ne do të bashkohemi. ne jemi të obliguar të dalim ne protest deri në Clirimin e Luftarve tan. Për ata burra që Luftuan për Bashkim Kombëtar ne Maqedoni dhe sakrifica e tyre për kombin,sotë do të Tuboëj ne për Lirimin pa kushte sa më shpejt të tyre..!! Rroftë Populli dhe mbarë Kombi Shqiptar.

Lajmërim mbar Kombit Shqiptar; Në dat 7 Mars vjen në Tiran ish ministri i milosheviçit dhe sot kryeministër i serbis vuçic! A janë gati Shqiptaret ti bashkohen Tubimit Atdhetar që do të mbahet nga bijtë e Shqipëris ? Ti tregojëm mbarë Botës se Trojet e Shqipërisë as nuk coptohen dhe asë nuk shiten. Thirrëja u bëhet gjith Shqiptarëve në Trojet tona.
Vuçiç nuk duhet të vi në Shqipëri. Ai duhet të kërkoj falje mbar kombit Shqiptar për krimet që i ka bër Popullit jonë në 1998-1999..!!

SHPËRNDAJE