Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi, sot në kabinetin e tij ka pritur ambasadorin e Amerikës në Maqedoni, Xhes Bejli dhe atë të Francës, Kristian Timonie.

Është paralajmëruar se takimet e sotme kanë pasur për qëllim diskutimin për ngjarjet e 27 prillit të Kuvend dhe aktivitetet ardhshme që do të ndërmerren për formim të Qeverisë së re si mënyrë për dalje nga kriza politike.

Siç edhe mund të vërehet, gjatë takimit Talat Xhaferi në tryezë ka mbajtur flamurin e SHBA-së dhe Francës.