Xhezair Shaqiri: Nuk ka parti në Evropë që i janë vrarë më shumë aktivistë se BDI-së!

Shkruan Xhezair Shaqiri

Bash hiq ska lidhje bdi me incidente-Rrej abuqe rrej…
2002 ne recic ne selin e bdi nisi luft tan diten ku u vra Avni Beqiri
2002- 2003 u sulmu selia bdi ne qair
Vetem kthene memorjen mbrapa dhe numroni sa incidente apo vrasje jan bar prej aktivisteve te bdi mes veti apo sa vrasje ndodhin afer selive te bdi-me dhjetra
Nuk gjindet parti politike ne Ballkan e EU qe i jan vrar aktivist meshum se bdi
Dikush nga bdi po prodhon apo nxit vrasje-.
Ju kisha lut qe te shenoni emrat e personave te cilet kan ber selfie me Ali A dhe sod jan te vrar apo te burgosur
Kujdes me selfie se ju kushtojn shtrejt
Sa pom kujtohet mua jan te shumt viktimat.

SHPËRNDAJE