Zaev kërkon falje për sharjet ndaj revolucionit shumëngjyrësh

Lideri i LSDM-së dhe ish kryeministri Zoran Zaev edhe një herë kërkoi falje për atë që ka thënë për Revolucionin shumëngjyrësh që dëgjohet në një nga audio materialet e publikuara.