Mbrëmë në emisionin 360 shkallë në Alsat-M, lideri i LSDM-së Zoran Zaev i cili ka folur gjerë e gjatë mbi krizën politike në vend, në një moment gjatë intervistës së tij duke folur edhe mbi pjesëmarësit në bisedime, quan Artan Grubi lider i BDI-së? Ish llapsus apo ofendon Ali Ahmeti?

Sipas asaj që shihet dhe atë që e tha Zaevi në intervistë, për LSDM-në lider i BDI-së dhe timon i saj qenka Artan Grubi e jo Ali Ahmeti.

Ndiqni videon më poshtë, nga minuta 1.00, ku Zaev thotë: “Lideri i BDI-së Artan Grubi”