Emri mbetet shqetësim për ne, por do kërkojmë zgjidhje dhe jo ta bllokojmë. Për këtë do të konsultohemi dhe do të kërkojmë mbështetje edhe nga opozita.

Zaev përmendi në foltore edhe njoftimin e PSP-së se nuk ka procedura për asnjë nga ministrat e kabinetit të ri qeveritarë.

Zaev u shpreh i vetëdijshëm