Zaev: Për punësimet në Haraçinë, nuk kemi premtuar pilotë, por pilot- projekte

Nuk kemi premtuar punësime të 300 pilotëve në Haraçinë, por realizimin e pilot projekteve –tha kryeminstrti Zoran Zaev lidhur me deklaratat e banorit të Haraçinës se kryeminstrti dhe LSDm para zgjedhjeve kanë premtuar se 300 banorë të kësaj komune do të punësohen si pilotë. “Duhet të kemi kujdes ndaj lajmeve të rreme siç ky rast. Në Haraçine kemi premtuar realizimin e pilot-projekeve dhe ata së bashku me komunën po realizohen. Punësime të 300 pilotëve nuk ka as në Murtinon time-tha Zaev.