Kryetari i LSDM-së dhe bartës i listës së kandidatëve për deputetë në NJZ4, Zoran Zaev sot votoi në vendvotimin numër 1730 në SHFK “Nikolla Vapcarov” në Strumicë.

Pas votimit Zaev vlerësoi se sot zgjedhet për një Maqdoni përparimtare, të lirë dhe të vetme.