Ditët e fundit në faqe të ndryshme në Instagram është kthyer në qendër të vëmendjes “Lepurushja”, transeksuali, i cili vitin e shkuar u paraqit tek Arjan  Çani dhe bëri apel për të mbledhur fonde, në mënyrë që të mund të rregullonte organin gjenital.

“Lepurushja”, e cila tha se quhej Xheni, në të vërtetë ka gënjyer. Bazuar në informacionet që kanë ardhur pranë redaksisë së JOQ. al, ai është një mashkull me emrin Endri, i cili ka jetuar më parë në qytetin e Vlorës.

Endri është rritur në një familje me nivel ekonomik të pakët dhe ka përfunduar shkollën fillore në periferi të Vlorës, bashkë me të motrën. Prindërit e tij u divorcuan kur Endri ishte ende fëmijë dhe më pas, me të ëmën e të motrën, ata u zhvendosën në Tiranë, ku jeta e tij ndryshoi tërësisht-shkruan Jeta Osh Qef.

“Lepurushja” Endri, e cila tha tek Arjan Çani se kishte qenë më parë në një marrëdhënie dashurie me një djalë të fesë Islame, është pjesë e komunitetit LGBT dhe është fotografuar edhe në praninë e Xheni Karait, një prej drejtueseve të këtij komuniteti. Gjeni më poshtë disa prej fotove të Lepurushes, përpara se të kthehej në femër./JOQ/