Than që FFM ka miraruar dygjuhësinë dhe e mora me entuziazëm lajmin. Megjithatë, në ndeshjen e fundit në Stadiumin e Tetovës futbollistët mbanin banderoll me titull “Futbolli për të gjith”, por jo për shqiptarët dhe në gjuhën shqipe, por në gjuhën e Maqedonasve dhe gjuhën Angleze. E tash, kush bën si Anglez?! Ato përfaqësuesit shqiptar në FFM, apo ne shqiptarët.

Nejse, bëjë thirje deri te futbollistët shqiptar ti bashkohen frontit për të zyrtarizuar gjuhën shqipe. Më pak që mund të bëjnë është që të refuzojnë të mbajnë banderollën. Futbollist ju jeni pasqyra jonë. Na përfaqësoni…